Vegansk mat for alle!

Det finnes vegansk mat som faktisk passer til alle. Det hadde du kanskje ikke trodd? I denne artikkelen skal vi gi deg inspirasjon til mat du kan lage som alle kommer til å elske.

Vegansk nachos

Dette er en oppskrift som du kommer til å elske. Ikke bare er den spekket med masse deilige grønnsaker, men du får også et skikkelig taco-kick av den. Dette er en oppskrift som ikke tar altfor lang tid heller, så det er lett å fikse hvis du tilfeldigvis skulle få besøk en kveld.

Det finnes en rekke varianter. Det finnes faktisk også oppskrifter som gir deg muligheten til å lage vegansk nachoost, ved hjelp av gulrot, potet, næringsgjær og jalapenos. Dette er oppskrifter du kan se nærmere på om dette er noe for deg.

Vi skal ikke se bort i fra at det finnes utrolig mye deilig sør-amerikansk mat som er vegansk, så her kan du finne masse inspirasjon. Noe vi anbefaler er også å se nærmere på indiske oppskrifter, for indisk mat har en tendens til å være vegetariske eller veganske. Det er rett og slett masse mat for deg der ute, du må bære lete litt ekstra. Det finnes faktisk også norsk julemat som er vegansk, så dette er også noe å være på jakt etter når man nærmere seg julesesongen. Hvorfor ikke prøve seg på vegisterkaker for eksempel?

Hvorfor velger mennesker å bli veganere?

Det er mange grunner til at folk velger å bli veganere, ikke bare er det grunnet helsen, men det er også grunnet velferden til dyrene. Du kan lese mer om hvorfor folk velger å bli veganere her. Det kan føre til at du også tenker litt mer over hva du spiser. Det kan rett og slett være ganske lurt. Ikke bare vil ditt karbonavtrykk