Vegan mat: sunn, deilig og billig med heisenior.no

Er du glad i vegan mat? Da har du kommet til rett sted! I dette blogginnlegget skal vi dele noen fantastiske oppskrifter på vegan retter som er enkle å lage, smaker nydelig og er bra for helsen din. I tillegg skal vi fortelle deg om et supert tilbud fra heisenior.no som gir deg rabatter og fordeler på vegan produkter og mye mer.

Noen gode oppskrifter på vegan mat

Her er noen av våre favorittoppskrifter på vegan mat som du kan prøve selv:

  • Vegansk brownie: Denne sjokoladekaken er så saftig og god at du ikke vil tro at den er vegansk. Du trenger bare noen få ingredienser: mørk sjokolade (sjekk at den er vegansk), kokosolje, sukker (eller annen søtning), vaniljeekstrakt (eller essens), hvetemel (eller glutenfritt mel), bakepulver (eller natron) og salt.
  • Vegansk chana masala: Dette er en indisk gryte med kikerter i en krydret tomatsaus. Du trenger: løk (eller sjalottløk), hvitløk (eller hvitløkpulver), ingefær (eller ingefærpulver), olje (eller vann), garam masala (eller currypulver), spisskummen (eller karve), paprika (eller chili), salt (etter smak), tomater (hermetiske eller ferske), kikerter (hermetiske eller tørre) og vann.

Heisenior.no er en gratis tjeneste som gir deg som er 55+ tilgang til rabatter, kampanjer og gode tilbud innen ulike kategorier som helse, mobilabonnement, underholdning og mer. Du kan også finne inspirerende artikler om alt fra sollys og hundehold til juletradisjoner og vegansk mat. Heisenior.no samarbeider kun med anerkjente varemerker for at du skal føle deg trygg når du handler gjennom dem.