Hvordan bruke CRM til å hjelpe din veganske bedrift

Vegansk mat består av mange sunne matvarer, og skaper stor interesse blant folk. Veganere har et plantebasert kosthold og unngår all mat av animalsk opprinnelse. I motsetning til vegetarianere spiser veganere ikke: ost, egg og meieriprodukter. Veganere spiser heller ikke kjøtt og fisk.

Hvorfor velger folk vegansk mat?

Mennesker har et vegansk kostholdav ulike grunner. Noen gjør det av hensyn til miljøet. Produksjon ved dyr er lite bærekraftig når det gjelder klima. Det er også store klimautslipp fra produksjon av kjøtt og melk. Man anslår at det står for ca. 18% av det totale klimautslippet i verden.

Vegansk mat er også veldig godt for helsen. Fett fra animalske kilder er regnet som det mest skadelige. Man unngår også mye av det helsefarlige kolesterolet, som er dårlig for helsen. Mange oppgir å få mer energi og en bedre balanse i kroppen.

I dag finner man mange oppskrifter i kokebøker og på nett. Noe av det ligner og smaker likt som kjøtt. Andre retter er nye, kreative og innovative. Det har også kommet flere veganske nisje-kafeer og restauranter de siste årene. Mange restauranter velger å markedsføre veganske retter, fordi det bringer kunder fra flere hold. Det kan man for eksempel gjøre hos Lime technologies med CRM:Lime technologies, kunderelasjonshåndtering.

Hva er CRM?

CRM (Customer Relationship Management) handler om kunderelasjonen bedriften har til kunden. CRM er et system som kan inneholde informasjon om kontakter, historikk, oppgaver og saksbehandling. Med systemet kan man for eksempel finne ut om man kan selge mer varer. Systemet skal også gjøre det enklere for flere i en bedrift å ha oversikt over den samme informasjonen.

Det er bare å prøve Lime technologies CRM. Det er utallige muligheter, og mye inspirasjon å hente når det gjelder matlagingen. Ved hjelp av Lime Technologies kan du selv lage opprette en ny bedrift, eller lage et system som gjør behandlingen av informasjon om kundene lettere.